woensdag 6 mei 2009

erwt: Tides of Blood: Jean






















Hier afhebeeld is een karakter van een warcraft 3 map waar ik aan meewerk genaamd "tides of blood".

Het is nog niet af, maar ik zou graag commentaar op het process willen hebben, als dat zou mogen. Wat kan beter jongens?

3 opmerkingen:

  1. Hey dude, coole shit ouwe!

    Je gebruikt volgens mij vooral referentie voor de torso en het hoofd, deze zien er goed uit! Het hoofd vooral is erg sprekend, niet "comic stijl" uberknap maar wel lekker een beetje arrogant.

    Let alleen even op de shoulderpads, deze zijn erg plat ten opzichte van haar licht gedraaide bovenlichaam. En de benen zijn misschien erg dun tov haar heerlijk gevulde bovenlichaam, maar dat kan ik ook zijn heur.

    Ook haar ene hoorn mag wel iets meer naar voren komen, de draaing van haar hoofd is niet zo extreem dat deze zoveel wegvalt.

    Voor de rest heb je ook goed het vlammotief terug laten komen op meerdere plekken!

    Cheers! En vergeet vooral niet te flippen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Naar mijn mening is de pose een beetje te zwakjes voor een vuurvrouw (ik weet niet hoe ik dr moet noemen). Maar vuur is een krachtig element waar je een krachtige karakter voor nodig hebt. En deze pose is naar mijn idee nog niet krachtig genoeg. Je zou haar gewoon echt het beeld af kunnen laten vlammen, ik zie het al helemaal voor me, zo, BAAAM! Haar gezicht is echt heel stoer, maar het zou beter werken als ze je recht aankijkt en niet in een hoek.

    Haar bovenlichaam is inderdaad fantastisch. Haar onderlichaam vind ik daardoor wel wat minder, die beentjes zijn sprietjes vergeleken met de massa van het bovenlichaam, dat haalt het beeld een beetje uit elkaar.

    De rok is heel statisch. Ik vind het idee van zo een rok in vuurvorm heel cool, maar de lengte en de manier waarop het valt, maakt het een beetje saai. Dus misschien kan je een beetje verschillende versies van de rok uitproberen om te kijken welke vorm het beste werkt. (zonder over technische restricties heen te vallen)

    Maar zou je anders even wat informatie over de karakter online kunnen plempen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Yo man,

    ik kan alleen maar meegaan met de mensen boven mij. Tom zegt dat die hoorn een beetje wegvalt, wat je kunt oplossen door inderdaad het advies van sonja op te volgen en haar hoofd te draaien naar de kijker toe. Dit kan misschien full face frontal, maar een kleine hoek werkt met die heerlijke arrogante smoel van d'r misschien wel beter.

    Tom heeft ook een sterk punt met die shoulderpads. Er zit inderdaad een hele kleine draaiing in haar bovenlichaam die niet echt overtuigend doorwerkt in haar pads.

    Die benen weten we onderhand wel, maar wat me ook opvalt is haar linkerhak... haar been lijkt een beetje raar gedraaid... maar dat kan ook aan mij liggen. Die vlammenrok staat ook erg treffend bij haar 'handvlammen' en ik denk dat een dynamische jurk juist het effect wat je nu hebt tenietdoet.

    Wat ik heb toe te voegen is dat je misschien de draaiing van haar bovenlichaam doorzet in haar heupen, dat de linkerheup wat meer, maar niet teveel, naar buitenkomt en dat deze heuplijn vloeiend overloopt in haar bovenbenen. Om terug te komen op kippenpootjes, misschien kun je deze even heel erg overdreven neerzetten en een gulden middenweg vinden tussen vette dijen en sprietjes...

    Out.

    BeantwoordenVerwijderen