maandag 6 december 2010

Sonja: Hallucinations


Dit is een beeld wat ik ooit eens heb ervaren en ik wilde het al een tijdje visualiseren. Vanavond tijdens het werken heb ik dat dan eindelijk gedaan. Speedpainting met gebruik van foto's. Hij is goed gelukt, precies zoals ik het zag, alleen minder realistisch uitgewerkt.

Laat weer eens wat horen jongens!

3 opmerkingen:

  1. Hey son!

    Tof om weer wat te zien.
    Hoe lang heb je hier over gedaan? Dan kan ik een betere waardering geven, aangezien het hier en daar nogal grof is. En natuurlijk is het een speedpainting, no worries. De sfeer zit er wel erg goed in, petje af! :)

    Hahaha, je kan trouwens duidelijk zien dat jij het bent, son XD Maar dan nog, tof beeld. Zit er nog een verhaal achter of...?

    Cheers,

    Tom

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey sonja!
    Hij is inderdaad nog best schetsmatig. Misschien had je kunnen varieren met je brushes en texturen. Brengt er miss wat meer leven en gevoel in.

    Hoe had je dit ervaren dan? Ik neem aan dat niet echt 'de dood' samen met jou in een verlaten bushok stond? :O

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey guys, ik heb er een half uurtje tot uurtje over gedaan. Inderdaad, wat verschil in brushes was wel fijn geweest, moet ik wat vaker doen.

    Tja hoe zal ik het zeggen, na een nacht lang te hebben geweest gingen we naar de bushalte om terug te gaan naar Hilversum, wachtend op de bus zag ik in de reflectie van een raam aan de overkant mij zitten met heel rood haar. Op de plek waar Stan stond, stond de dood.

    En dat is eigenlijk het verhaal. Het was een vrij eary beeld, maar tegelijker tijd zat er een onheilspellende rust in.

    BeantwoordenVerwijderen