woensdag 25 augustus 2010

Absorber: Keep the blog alive!



Hier wat randomness. En idd de laatste lijkt op een bilspleet

5 opmerkingen:

  1. hey dude, tof dat je post (en uberhaupt iemand :S). Maar ik ben het met je eens, dit blog moet weer leven worden ingeblazen!

    Toffe platen, met ieder een eigen atmosfeer. De eerste vind ik het tofste, er gebeurt wat en vooral op klein formaat werkt hij erg goed. De andere twee zijn ok, maar minder spannend dan de eerste. De laatste is de minste, deze is te centraal (en dus een beetje saaie compositie) en de bergtoppen zijn iets te gelijkmatig.

    Bij de weg, volgens mij gebruik je veel foto's. Op zich niet erg, maar pas op dat het niet teveel een plakwerkje wordt.

    Sowieso als ik terugkom moeten we weer eens uitjes gaan organiseren, bijvoorbeeld naar de dierentuin en zeau... awesome!

    Cheers,

    Aussie Tom

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Mittch, ja het blog is een beetje dood. Ik denk dat het ook een beetje te maken heeft met het feit dat er zo weinig wordt gereageerd op wat er wordt gepost. Als er niemand reageert dan heeft het ook niet zoveel nut om werk op het Bierviltje te posten, kan je beter gewoon een link naar je blog houden.
    Maarrr goed, to keep the spirit alive:

    De eerste vind ik inderdaad ook zeker de beste, de compositie is echt heerlijk, met dat duidelijke eenpuntsperspectief dat wordt doorbroken door de lantaars.
    Ik vind dat je erg praktisch omgaat met het gebruik van foto's, maar let inderdaad op dat het geen knip en plakwerk wordt (of maak daar juist een duidelijke stijl van, dan is dat juist goed), want als je zo duidelijk kan zien wat foto is en wat jouw pen is, dan zal de kijker zich een tikkeltje in de zeik genomen voelen, omdat hij waarschijnlijk denkt dat je hoopt dat niemand het ziet.

    De toon is erg realistisch, applaus en het perspectief is ook echt heel netjes gedaan!

    Alleen die schakelingen tussen die lantaars door vind ik niet echt bij een Asia Alley passen. Meer bij een Brute Mannen Alley

    Hoe bevalt het eerste jaar je?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Brute Mannen Alley, daar ga ik altijd stappen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah ik zie dat ik meer van het lezen ben dan van het antwoorden. Bij deze dus toch maar even een antwoord:

    Wat betreft de foto/brush balans, dat vind ik wel mee vallen. Je kan inderdaad zien wat foto is en wat niet maar het gaat meer om het totaalbeeld en het concept. Als ik teveel tijd ga stoppen in het opknappen van mn 'foutjes' wordt mijn concept daar niet beter op. Dus toch bedankt en ik zal jullie kritiek meenemen naar mijn volgende beeld! :) En sonja ik zit niet in het eerste jaar GArt hea, wel aangenomen maar toch voor Illustration gekozen en dat bevalt me wel.

    Oh trouwens, ik zag je nog lopen Jor. Ik was die man die naar je zwaaide, in die roze tutu met baard in de Brute Vrouwen Alley

    oh en Tom wat doe je in Aus? Tussentijds een andere studie?!

    BeantwoordenVerwijderen