donderdag 18 maart 2010

Sonja: pokemon vs guildwars2


laat ik ook maar weer eens wat posten.
De tekenopdracht: pikachu in guild wars 2 stijl
hij is nog niet af, dus spuug maar raak!

5 opmerkingen:

  1. Belangrijker vraag is denk ik, waar is de trainer? niet onbelangrijk als je pokemon in een tekening wilt vangen. (pun intended).

    Ik snap niet helemaal wat je met de compositie probeerd te doen, wat moet de achtergrond voorstellen? De pikachu mag wel wat interessanter in het vlak staan en het zou dope zijn als die bijlstaart goed in beeld zou komen.

    Ook vind ik dat er weinig echt herkenbare dingen van een pikachu in terug te vinden zijn. Ik denk dat je 1 kenmerk moet kiezen en dat heel rigorues doorvoeren zodat het iconiesch en herkenbaar blijft alzijnde een pikachu. Die oren bijvoorbeeld mogen wel langer, en ik mis de zwarte puntjes. Ik denk zoiezo dat het contrast wel wat omhoog mag, Leg lekker veel nadruk op die rooie wangen en zorg dat de strepen die die op z'n rug heeft nog wat terug komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bovenien is pikachu een knaagdier, dus leen een beetje inspiratie van de skaven van warhammer... Ik weet dat het geen guild wars is en whatnot, maar het zijn wel grote dikke knaagdier mannen. Zeker shit als dit:
    http://mythicmktg.fileburst.com/war/us/herald/images/community/skaven/Skaven4.jpg
    of dit: (rat ogre)
    http://mythicmktg.fileburst.com/war/us/home/images/newsletter/global/2006/CA_oct_2006_newsl27.jpg

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou van mij heb het je al gehoord op school. Ik ben het grotendeels met Niels eens. Pikachu komt te weinig naar voren, en de pokebal was een leuke touch, maar wel wat te subtiel. Maar voor de rest, wel lache! :P

    BeantwoordenVerwijderen