maandag 7 september 2009

erwt: Dubstance 9

Het is weer eens zo ver...

Dit keer plaats ik hem voordat ik de achterkant en poster afmaak, zodat ik nog wat mooie feedback kan krijgen voordat ik em finalise. Dus. Doe 't.

3 opmerkingen:

  1. Hey dude,

    Lache plaat! Er is niet zoveel mis met de illustratie zelf (misschien het boxje onder de rechterarm van de slak, deze volgt niet helemaal lekker de ronding). De tekst is hier en daar wel weer wat klein ("presents", "droppin"), maar ik weet niet precies het formaat waarvoor dit gemaakt wordt, dus misschien kan ik er ook naast zitten.

    Er is nog iets, de illustratie oogt vlak. Alle kleuren en waardes zitten in dezelfde range, er popt niet echt iets uit. Dubstance is donkerder, maar de slak is nogal "licht". Misschien zou je daar nog naar kunnen kijken, voor de rest; een heerlijk erwtje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ait, thanks, ik zal even prutsen met de waardes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Yo Erwt,

    Waarschijnlijk ben ik sowieso niet echt de man om hier op te commenten (heb de ballen verstand van dit soort werk) maar ik vind de huid van de slak nogal saai. Misschien meer kleurvariatie? (simpel koelere tinten als schaduw en warm in het licht?)

    even soort van off-topic. Ik ben wel toe aan nieuwe muziekjes en ik luiste rnu zo een kerel die zichzelf Plastician noemt (ja ik heb even wat dubstep opgezocht) en ik vind het superchill maar jij als veteraan weet vast nog wel wat betere muziek voor mij?

    _Sjorrie

    BeantwoordenVerwijderen