woensdag 23 september 2009

Tom: opdracht GAR


Ik wou gewoon weer eens iets digitaals doen (ja, dat is een lage vereiste, maar je kent me toch? ;)). Begin nu wel eindelijk de smaak te pakken te krijgen! Geen ref.

3 opmerkingen:

  1. Ik vind em leuk Tom, maar ik vind em niet af. Het oor en het haar zijn slordig. Ook vind ik het kleurgebruik te beperkt, het is allemaal erg gedesatureerd en weinig variatie erin, een gezicht is niet één kleur! Ook is het jammer dat de neus en lippen het meest uitgewerkte gedeelte zijn, terwijl het mooier zou zijn voor de plaat als dat de ogen waren. Houd je focus points in de gaten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk dat je meer aandacht aan het gebied rond de ogen moet besteden. De ogen zien er heel plat uit en zitten naar mijn gevoel niet op de goeie plaats in de schedel. Let ook goed op hoe de wenkbrauwen over de brow ridge lopen. Het lijkt nu of zijn rechter wenkbrauw door zijn huid heen steekt.Zijn voorhoofd en haar kunnen ook wat meer definitie gebruiken. Aan de andere kant is de uitkomst best wel aardig voor een tekening zonder referentie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha thanks gasten! Dank jullie wel voor jullie goede commentaar! Ik moet eerlijk bekennen dat ik hier niet zo heel lang aan heb gezeten. Ik moet er meer polish in gooien en zoals joeri meer aandacht gaan besteden aan basic schapes etc. Top!

    BeantwoordenVerwijderen