woensdag 16 december 2009

Swen: Gnomes






Ik leef nog! Op dit moment heb ik het super druk met mijn vierdejaarsproject en het verloopt heel erg chaotisch zoals altijd, maar hier zijn een paar schetsen voor een tuinkabouter die ik had gemaakt voor het project. Als jullie nog meer willen zien check dan even mijn schetsboek op conceptart.org:
http://conceptart.org/forums/showthread.php?t=86459&page=9

4 opmerkingen:

  1. Hey dude,

    Ik had je SB al gecheckt :) Nog effe geen tijd gehad om een goede comment te plaatsen. Maar deze had ik al gezien. Tof om weer werk van je te zien! Er zitten leuke varaties en ideeen in.

    Het enige waar ik zelf een beetje meezit is de stylering van de karakters. Ze hebben allemaal Super Deformed verhouding, maar de invulling van de ledematen (handen, voeten etc.) is vervolgens weer realistisch. Hoe komt het in de game? Het kan natuurlijk zijn dat ik de context mis, dus... let me know!

    Effe 1 ding: De ondergrond voor je schetsen (de gradients) vind ik een beetje afleidend en je schetsen vallen vooral aan de onderkant wat weg. Denk aan je presentatie. Een witte ondergrond werkt waarschijnlijk nog steeds het beste :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Tom,

    Bedankt voor de tip over de achtergrond. Ik begrijp niet zo goed wat je bedoelt met de stylering. Ze hebben de verhoudingen van een kabouter dus de proporties zijn niet gestyleerd. In onze referentie materiaal waren de invulling van de ledematen nog realistischer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja het is nogal moeilijk uit te leggen. Kan ik je beter uitleggen in real life. Ik vind ze wel tof en heel aimabel :)

    BeantwoordenVerwijderen