zondag 27 december 2009

JDizzle: The Great Escape





Zo doe ook weer is wat.. tis vakantie dus ik heb weer tijd...
Geen ref gebruikt.. wel een schets om vanaf te werken en een klein verhaaltje uitgedacht met een vriend van me...

3 opmerkingen:

  1. lekker veel actie! Die motionblur op de kogels maken het helemaal af :P.
    Je zou wat meer kunnen nadenken over hoe je het oog wil sturen, waar de focus zit. Deze plaat zou prachtig kunnen werken met een konstante doorloop van het boek, naar het geweer, naar het hoofd en weer naar het boek, alleen je kleuren breken dit op. Je hebt op alle drie de punten een compleet andere kleur gebruikt die heel overheersend is, waardoor ze niet met elkaar in verbinding staan, ze botsen elkaar juist af. Waardoor je eerder uit de plaat geleid wordt dan dat je in de plaat getrokken wordt. Als je bijvoorbeeld de kleur van dat leipe tasje terugbrengt in het vuur van het geweer en in de bril/sigaret, dan heb je in een keer dat ze naar elkaar toetrekken.
    Verder past de rook van de sigaret niet in de snelheid die je wilt neerzetten, rook verplaatst zich te langzaam om in dat ene moment van bewegen dat jij vastlegt al zo vorm te krijgen.
    Voor een no ref zet je die beweging echt super goed neer! nice

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey thnx voor je comment! Dat van de rook snap ik inderdaad wel. Maar hoe kan ik alles dezelfde kleur geven? Bepaalde dingen hebben nou eenmaal de kleur die ze hebben toch? Ik probeer alles zo natuur getrouw te tekenen en ik kan een nozzle flash niet een andere kleur geven omdat dat beter bij een tas past, denk ik hoor... correct me if i'm wrong! En de reflectie van de bril komt van die schijnwerper dingemedattes.. misschien teveel lichtbronnen gebruikt? i dunno... let me know.. en thnx voor de complimenten :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja ik ben zelf sowieso niet echt van zoveel nozzle flashes, ik vind een meer dan genoeg. Een nozzle flash (lol) is vrij overheersend en als je er dan meerdere gebruikt (ook nog eens met allemaal verschillende kleuren), dan wordt het heel druk en moet je eerst door de flashes heenkijken om de ware compositie te zien. Zo een flash is heel vet, maar jij hebt er niet zoveel nodig.
    En zo natuurgetrouw mogelijk tekenen, cool. Do your thing. Maar jij maakt de compositie, dus jij bent de baas over de focus.

    BeantwoordenVerwijderen