zaterdag 15 augustus 2009

Sonja: queen of hearts

Ik heb de stijl van bluefooted van conceptart.org uitgeprobeerd. Uit tijdgebrek heb ik de lijnen van haar pauwen overgetrokken, voor de rest is alles zelf gedaan. Heb eergisteren Niels en Seph de middelste versie laten zien en met wat tips heb ik hem vandaag afgemaakt met wat klassieke muziek om me te vergezellen. Bedankt voor de tips!
Nu snel door met de ruitenvrouw en de schoppenvrouw, want ze moeten voor de 19e af zijn!

2 opmerkingen:

  1. Hahah Hey Son, we kunnen het onderhand wel Sonja's blog gaan noemen, je bent goed bezig :)

    Maar over de plaat. Toffe plaat, weer iets compleet anders dan de rest :) Ook een beetje luguber, wat hebben die arme pauwen gedaan?

    Eigenlijk net zoals bij de schoppenvrouw vind ik het thema van de hartenvrouw iets te subtiel doorgevoerd. Ja ze eet een hart, maar verder draagt ze het niet uit.

    Misschien is dat ook mijn enige kanttekening bij deze serie, is dat ze zo verdomd weinig met elkaar te maken hebben. Je zou ze eigenlijk in verschillende boeken kunnen plaatsen en niemand die het door zou hebben. Misschien ook goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb alles al gezecht geloof ik, de plaat is lekker bij elkaar gekomen. Goede oplossing voor de *kuch* borsten, op deze manier. Het ziet er beter uit.

    BeantwoordenVerwijderen