donderdag 6 augustus 2009

Sonja: speedertjes




Wilde t toch eens proberen, dus heb een beetje lopen kloten met speedpainten. De eerste was 15 minuten en de tweede was toch wel een uur, ja een uur, sorry, tis nieuw voor me :) De grootste uitdaging was om het gewoon los te laten en het gewoon op je beeld laten ontstaan. De eerste keer was niet zo geslaagd, geen idee wat t moet voorstellen (dus ik laat m ook lekker klein), de tweede keer ging t wat lekkerder.
groetjes en de mazzel!

5 opmerkingen:

  1. Hey Son,

    Tom hier vanuit Spanje. Leuk om te zien dat je weer nieuwe dingen probeert en aan ons laat zien!

    De eerste, is zoals je jezelf nogal onduidelijk. Ook het feit dat ie zo klein is gepost helpt niet. Denk aan je perspectief en wat misschien had geholpen was om een focuspunt vast te stellen zoals de groene vlek.

    Tweede plaat is al toffer en je ziet dat hier al meer tijd is ingestopt. Probeer bredere, enkele brushstrokes te gebruiken ipv meerdere. Hier en daar is het nogal kriebelig, bv in de mond van het beest.

    Mzzltjes en doe de groetjes aan de rest!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. bedankt voor de tips tom, erg helpvol! Ik neem die zeker mee in de volgende 'speedpaint'. Veel plezier in Spain, khou je blog in de gaten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Son,

    bedankt voor je reactie! Nu over het blog... Ik verblijf in hostels en internet is schaars hier. Erg lang internetten is niet zo netjes. Ik denk dat het leuker is om gewoon alles in een keer te vertellen wanneer ik terug ben :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hookey! dat wordt dus een avondje zuipen bij tom

    BeantwoordenVerwijderen