maandag 17 augustus 2009

Sonja: vies aan de manga


Ja, bij een stijlenonderzoek mag je best wel extreem gaan, dus bij deze is de Schoppenvrouw in Mangastyle. En daarmee heb ik me vooral op hyng tae kim gericht, hij is wel cool voor een manga artist.

2 opmerkingen:

  1. Hey Son,

    Tof om te zien dat je weer wat anders probeert, net zoals Jorry. Manga is iets waar iedereen zich een keer aan brandt, zo blijkt.

    Daarbij moet ik wel zeggen dat ik deze toch wel de minste vind tot nu toe. De proporties zijn een beetje "off", haar hoofd lijkt nogal klein. Daarnaast vind het ik het schoppenelement niet echt heel sterk terugkomen. Dat vond ik bij de vorige twee platen toch sterker.

    En haar rechterlaars, degene die op de grond staat, is nogal eh... nondescriptief, om een mooi woord te gebruiken. Er zit te weinig definitie in om hem echt als laars over te laten komen.

    Maar desalnietteplusjaweljeweettoch, een geinig experiment.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat Tom zij, eigenlijk. Ik weet dat deze een beetje een hastklusje was, maar hij had een stuk beter gekund. Ook zie ik de manga, zeker in het gezicht, niet zozeer terug, ik zie er meer die "sonja" in terug, zeker omdat de ogen (te) ver uit elkaar staan.

    BeantwoordenVerwijderen