maandag 26 januari 2009

Tom: DVD hoesje AVM

Hey daar!

Het is misschien niet super hoogdravend, maar hier is iets wat ik voor een stel media studenten in minder dan 3 uur in elkaar heb gedraaid :P DVD hoes voor een Amsterdam docu, Illustrator voornamelijk en een beetje Photoshop.

Grappig opdrachtje, dus.

7 opmerkingen:

  1. Ziet er leuk uit, effectief in wat het wil bereiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. komen die mediastudenten uit amsterdam ofzo? want dr klopt echt helemaal geen REET van

    waar the FUCK hebben wij papieren bergen in Osdorp. Enneuh West is een deel van amsterdam waar Osdorp Geuzenveld en Slotervaart en shit onder valt. Enzo.
    Geeft niet echt n beeld van de 'wijken' van amsterdam. Heb sowieso nog niemand horen zeggen dat ze 'effe gezellig een bakkie gaan doen' in de Bijlemer.

    Ik vind jouw illustraties wel erg leuk. Simpel en duidelijk. Vormt alleen niet echt samenhang met het logo. En gemeen dat je bij osdorp de crimineeltjes zet :P

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat was Marieke niet, dat was ik. Geen flauw idee waarom dat ding ineenkeer de account van m'n zus gebruikt heeft, google en firefox vinden elkaar ineens niet zo aardig meer geloof ik...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. mijn onrustigheid is niet gericht op tom maar op de media studentjes
    voor tom ben ik super rustig :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Tja, ik heb hierbij gewoon maar gedaan wat er van me werd gevraagd. Gewoon alleen maar uitvoeren dus. Af en toe ook wel es lekker ;)

    BeantwoordenVerwijderen