dinsdag 2 februari 2010

Global Game Jam game: Smuggler's Delight - 3e plaats

Splashscreen game

Ingame screenshot

Oh jee, ik post eindelijk weer eens wat! Nou, vooruit met de geit, hier zijn delen van het artwork voor de global game jam game die ik heb gemaakt: Smuggler's Delight! Het was 48 uur zweten, zwoegen, bloed zweet en snot (en ong. 4 uur slapen :P). CHeers!

Hier kun je de rest lezen: me blog!

En hier kun je de game checken: De game!

10 opmerkingen:

  1. Hey Tom, gefeliciteerd met je 3e plaats nogmaals. Verdiend, voor 48 uur heb je goed werk geleverd, simpel en duidelijk! Wat characterdesign betreft, je had 48 uur dus je had een paar vlugge beslissingen moeten maken, maar wat de smokkelaar betreft had je van mij wel wat 'dieper' gemogen. Ik vind zijn postuur een beetje te algemeen. Op deze manier trek je uiteraard wel de grootste groep.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vette art man! In zo weinig tijd had ik het niet beter kunnen doen:).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. thank you mates! Tja wat de smokkelaar betreft, hij moest heel erg leesbaar zijn (lees: fysiek niet sterk) en afsteken van de security guards (dik, lomp en sterk, niet al te slim). Daarnaast was het "inmengen in het publiek" erg belangrijk, dus daarom is ie misschien ook wat "non descript". Thanks voor de comments!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hij komt je kapotknuppelen op een sagway! BOOYAH!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel vet dude.. denk dat dit toch wel echt de stijl is waarmee je verder moet... echt heel nice! Dope dat je uiteindelijk weer wat post...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey Jordy, thanks voor de comment man! Maar, dit is iets wat ik al kan. Ik moet verder gaan uitbreiden, mijn gereedschapkist uitbreiden. Net zoals de rest van de leden van dit prachtige blog moet ik ook gaan schilderen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. En nu es environments, biatch. Character artist zijn er namelijk heel veel in de industry :O zei miguel

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Aight, snap ik.. laat maar zien dan gozert! Kom maar op met die paintings! Ben benieuwd! Oja en mn mac werkt nog steeds prima! Thnx again mayne!

    BeantwoordenVerwijderen