vrijdag 29 januari 2010

Sjoerd: 1st

Dag allen. Ik ben Sjoerd, Gar noobie, Professioneel Groninger, Viking van het 1ste jaar en mijn grootste wens is wereldvrede. Om te beginnen een oudje, daarna wordt het progressief beter mag ik hopen.


4 opmerkingen:

  1. Ik zij het al ik vind deze zo leuk! 'tis natuurlijk ook wel helemaal mijn straatje, maar hey. Een accentje van een ander kleurtje had misschien wel gemogen, en de kattensoort is misschien een beetje een rare keus (de kleuren zijn wel gaaf, maar doen een beetje persies aan en 't zijn geen persiesche kleren) en de uitwerking is, vooral bij de veer en het zwaard, nog slordig.

    Maar ik vin em tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. inderdaad nice pussy! De uitwerking is wat modderig, je kan zien dat je bent begonnen met lijnwerk en daarna met 'klodders kleur' eroverheen bent gegaan. Dat is een prima werkwijze, zo doe ik het ook vaak, maar je zou in feite op een bepaald punt die lijnen weg moeten kunnen halen omdat je toongebruik scheidingen genoeg duidelijk maakt. Bij jou zou dat al kunnen, dus dan is het jammer dat er nog lijnen zichtbaar zijn.
    Wat de poez zelf betreft, Ilikeitalot, let wel op de kleding, op sommige punten lijkt de kleding een beetje raar te overlappen en de voorpootjes had je naar mijn voorkeur beter aan de zijkanten van het lichaam kunnen laten hangen of helemaal niet zichtbaar laten zijn.

    Ben benieuwd naar verder werk, mister Viking!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Normaal laat ik dit soort werk lekker aan Niels over maar goed, even zeuren dan:

    Probeer het wat minder wollig uit te werken. Je kan best ronde vormen enzo gebruiken maar probeer meer vorm te definieren. Ook vind ik zn uitrusting niet lijken alsof het om zn lichaam zit, er zit niet echt gewicht in. Probee rook meer na te denken over het design van zn kleding, ik vind dat je dat veel meer kan pushen. Het is nu nog niet erg geil

    BeantwoordenVerwijderen