zaterdag 23 januari 2010

Swen: Tempel en Dude

Hoi hoi, hierbij de laatste concept illustratie dat ik voor mijn 4e jaars project had gemaakt en een stijl experimentje met een karakter.

5 opmerkingen:

  1. De kleuren van die tempel zijn beswel lekker, maar de afwerking is nog wat "sponzig" en slordig. Die samurai is leuk maar niet erg uniek, En hij lijkt een beetje raar te staan... Maar daar kan Tom vast meer over vertellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor de kritiek erwt. De tempel was maar een schets. Ik had het zelfs meer uitgewerkt dan nodig was om mijn verhaal te vertellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Environments + asian :D Ziet er tof uit!

    Ik zie dat Erwt al commentaar gaf op het sponzige en ook jou antwoord daarop, dus daar ga ik niet veel verder op in .

    Ik vind de 'deur' een duidelijke eyecatcher, zowel door het contrast en de scherpere lijnen. Alleen vind ik dat de draak op de voorgrond me nog iets te veel afleid.

    SAMURAI: Ik vind de houding wel ok, naar mijn mening is alleen zijn bovenlijf iets te hoog. Tof getekend :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hey swend, leuk dat je dr ook weer es wat op gooit :P
    de samurai zn hand is nogal plat en zn hoofd oogt een beetje raar omdat je geen nek ziet, het geeft het gevoel alsof ie of een tikkeltje naar links moet, of dat je wat van zn nek vrijgeeft. sterke pose.

    voor de tempel, let op je kleur gebruik, je werkt vooral met wit als lichtbron, maar dat geeft de tempel en zijn omgeving een hele fletse kleur, alsof het overbelicht is. In plaats daarvan kan je beter werken met warme tinten voor licht, zoals geel. Dat geeft je vegetatie ook een veel realistischere indruk!

    Groetjes Son

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Absorber
    Ik begrijp jou punt over de draak op de voorgrond. Hij is ook bedoeld als tweede focal point om de boven en onderkant van de tekening in balans te brengen anders wordt het te zwaar aan de bovenkant. Maar misschien staan ze nog te veel in concurrentie met elkaar.
    Ten opzichte van wat vind je de bovenlijf van de sumarai te hoog? Het was de bedoeling dat hij er lang en dun eruit zou zien.

    Sonja
    De samurai was een stijl experimentje waarbij ik voornamelijk met 2d shapes werkte dus hij is hier en daar inderdaad plat. Bedankt voor je tip over kleuren. Ik moet weer intensief daarmee gaan oefenen.

    BeantwoordenVerwijderen