zondag 19 april 2009

Swen: Schetsje


Schetsje om even wat anders dan insecten te tekenen:P. Geïnspireerd door een ouwe tekening.

3 opmerkingen:

  1. ja ik herkende m al van je eerste post ;)
    Ik vind zijn achterste been een beetje onhandig bij knie en de heup. Doordat het hele been wegvalt is zijn pose een beetje zwak, je had hem misschien wat meer door zijn benen kunnen laten zakken om dat te voorkomen en hem bovendien wat agressiever laten overkomen (tis wel een hele vriendelijke nighthunter moet ik zeggen).

    Zijn bovenlichaam is gedraaid en zijn benen richten naar voren, net als zijn buik. De buik zou eigenlijk mee moeten draaien. Ik denk dat vooral dat deze pose nogal onnatuurlijk laat ogen.

    Verder op design. Je zou zijn veren kunen gebruiken om dreigendere vormen te kunnen maken, net als zijn wapen. Tenzij je hem niet dreigend wil laten overkomen.

    Ik vind zijn gezicht erg goed gelukt. Lekker freeky blij, zoiets kan nooit goed zijn ;) En leuk dat je terugkomende vormen hebt gebruikt. (de volgende keer zou je met die vormen kunnen gaan kijken hoe je je design zou willen aanvullen, maak ze hoekiger om iemand kwalijker te ogen bijvoorbeeld)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben het niet helemaal met Sonja eens. Ik vind de houding juist wel lekker, en bijdragen aan het manische wat het karakter uitstraald. Vooral de buik vind ik er erg lekker uitkomen, en het gezicht.

    Wat ik wel een beetje jammer vind is de verentooi, de veren zijn erg schurftig en wat willekeurig geplaatst, lijkt wel, terwijl je die juist mooi had kunnen gebruiken om de aandacht nog meer te versiggen op dat lekkere bekkie van em.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sonja en erwt
    Bedankt voor de kritiek. Ik zal later verder aan werken. Op dit moment ontploft mijn hoofd bijna van het project:P.

    BeantwoordenVerwijderen