maandag 20 april 2009

Tom: Sketch!

Hahahaa Bram in yo face! :p
Lekker random shapes gebruikt, 1e keer dat ik het zo doe.
C&C appreciated! Brand me af! :P

5 opmerkingen:

  1. je had er naar mijn inzicht veel randommer mee kunnen omgaan. Je gebruikt de shapes een beetje standaard. Chains als ketten, rond ding is drect een loep (had je beter kunnen warpen ofzo, want dit maakt het heel statisch). Waarom ben je niet met random shapes in het gezicht gaan werken? Dit is gewoon een gezicht? Durf los te gaan. Ook in de achtergrond, hoewel ik vind dat je daar al wel wat meer hebt gedaan. Maar doe dingen, kijk ernaar, denk na over wat die randomness teweeg heeft gebracht en ga daar op in. Kom los.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha dank je wel Sonja voor je comment, maar het was ook mijn eerste keer en die brushes gebruik ik misschien nog op een simpele manier. Maar ach, komt wel. Enne... jij maakt ook elfjesvrouwen in harnasjes heh ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het werd verdomme eens tijd Tom! Goed om te zien dat je dat lijnwerk eens in de ballen trapt en wat anders probeert.

    C&C, kritiek, afbranden? Nou ja, omdat je erom vraagt!

    Kijk eens van een afstandje naar het werk. Twee dingen grijpen het oog, de pommel van dat zwaard en de ketting meppen je keihard op de bek, de rest komt in verhouding wat lafjes over in vergelijking. Beetje hetzelfde probleem als dat ik heb, en waar jij ook bekend schuldig aan te zijn. Contrast! Niet alleen in toon denk ik, maar ook in hardheid. Die shapes zijn vrij crisp, het gezicht en de hand komen in verhouding veel zachter over en vallen een beetje op de achtergrond. Werk met scherpere vormen en hardere lijnen. Denk ik dan tenminste... Probeer het in ieder geval, en als het er niet uitziet mag je me schoppen.

    Blijf pushen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Thanks Bram, goede comment. Tja, ik moet er ook nog mijn weg in vinden en dat is niet makkelijk :) Sonja en jij hebben gelijk en ik moet er ook gewoon nog aan wennen omdat ik natuurlijk de lineart man ben :P Maar het komt wel, het beviel me erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind de achtergrond links nogal een puinhoop geworden, daar had wel wat meer lijn in gemogen. Kutten is de bedoeling, maar er moet aan het eind wel iets uitkomen wat hout snijd.

    BeantwoordenVerwijderen