woensdag 25 februari 2009

Twanneman: Amazone in inkt

De amazone uit m'n dummy, digitaal geinkt om een beetje te zoeken naar de juiste lijn. Verre van tevreden mee, maar om toch iets te uploaden, bij deze. Wordt nog ingekleurd, veel van de lijnen gaan dan ook verdwijnen. Voor dat ik dat ga doen, wil ik eerst ook nog even Emily afmaken (onderhand). Wilde hem eigenlijk al uploaden op mijn verjaardag, maar Mario Kart was gewoon te fokking verslavend.

4 opmerkingen:

  1. Gast...

    Ze is echt prachtig geworden. Ik vind dat uitgestoken been nog steeds een beetje gek, het onderbeen kromt op een manier die natuurlijk eigenlijk helemaal niet kan... Haar andere been heeft daar ook eigenlijk een beetje last van.

    Maar gast als je dit gaat uitwerken in kleur, laat die lines dan gewoon staan! Ze zijn heerlijk strak uitgevoerd, het zou echt heel zonde zijn om dat zomaar weg te gooien... Er is niks mis met een dikke artwork met een goede line erin!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ben gek op de details en ik kan nog heel wat leren van jouw lijnen!
    Supernice
    misschien moet je nog effe n tweede keer naar de achterste arm kijken, volgens mij issie ietsjes te kort.
    Maar ik kijk uit naar Emily en ik ben heel benieuwd naar hoe je deze mooie dame gaat inkleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hey dude,

    Mooi werk. Er zit een heerlijke swoosh in (haha)vanwege de pose en ik dig de comic stijl.

    Er is alleen wel een puntje van kritiek: Haar rechterknie (links voor ons) oogt wat... "lompig". Ik kan er niet precies mijn vinger op leggen, maar iets trekt mij daar steeds naar toe. Daarnaast komt haar linkerscheenbeen (voor ons rechts) wat vreemd over, er zit een wat rare knik in.

    En die shoulderpad op haar linkerschouder, hoe zit die bevestigd? Tja, het is wat flauw, maar ik vroeg het me gewoon af.

    Voor de rest zou het haar bij haar ogen wat misschien wat meer naar links moeten zwaaien, deze ogen wat statisch met haar dynamische paardenstaart.

    Voor de rest is je lijnkwaliteit lekker en is het design met de simpele motieven zeer doeltreffend. Ben benieuwd naar het eindresultaat! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik vind haar echt gruwelijk awsum, lekkere flow lekker dijen. Dijen zijn moeilijk
    ik wou dat ik zo dijen kon tekenen

    BeantwoordenVerwijderen