zondag 8 februari 2009

Jor: pootrait




een mode-illustratie van mijn zusje voor mijn zusje. Moest na deze tekening weer een aantal zombies en geweren tekenen voordat ik mijn mannelijkheid weer een beetje terug had. -xoxo- Gossip Girl. Fuk! New balls please..

3 opmerkingen:

  1. Hahaha heb je ballen alweer terug? :P

    Echt een hele tof illustratie, vooral die "waterverf" feel wat het geheel heeft. Het is digitaal toch?

    Ik heb wel een opmerking, en dat betreft de typografie. De plaatsing is wat random, waardoor de focus in het geheel wat onduidelijk is. De tekst en illustratie vormen nog niet een geheel. Vooral "one day your.... eyes" hangt er een beetje boven.

    Daarnaast valt de W van watching een beetje weg bij haar wang en de kleine zinnen zijn wel erg klein ten opzichte van de grote woorden. Ze vallen een beetje weg op deze manier. Op de thumbnail bijv. heb ik een beetje moeite om het te lezen.

    Afgezien van dat, erg vet en tof om te zien dat je verschillende dingen doet :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben t dr mee eens, maar aan de andere kant vind ik dat wel vet aan het plaatje. Artsie. Misschien kun je proberen ietsjes meer samenhang in die tekst te krijgen aan de hand van Toms opmerkingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik weet één ding, en dat is dat ik het telefoonnummer van je zus wil. NU.

    Maar nee Tom heeft weer eens alle opmerkingen die ik had kunnen hebben voor m'n neus weggekaapt geloof ik, niks op aan te merken, geile plaat. Zeker commercieel waardig in ieder geval.

    Bovendien, ik weet dat het je zus is maarruh... Voor mooie meisjes tekenen heb je echt geen compensatie nodig ;)

    BeantwoordenVerwijderen