maandag 30 maart 2009

Swen: Nog meer thumbnails








Dit zijn nog een paar thumbnails die ik vandaag heb gemaakt na een bespreking met de game designers. Hier en daar heb ik heel snel wat kleur toegevoegd om ze blij te maken. Ik moet nog een heel hoop maken dus alles blijft heel schetsmatig in deze fase.

5 opmerkingen:

  1. Ik vind ze leuk, helaas heb ik nu geen zin om alles individueel te gaan "pakken", misschien dat ik dat later nog eventjes doe.

    Wel wil ik alvast even opmerken dat ik de plantjes met gezichtjes erop het minst sterk vind van je thumbnails, ik moet alleen nog goed op een rijtje zetten waarom ik dat vind. Als ik een reden vind, natuurlijk.

    ...soms is het gewoon een gevoel <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. http://www.youtube.com/watch?v=g0lbfEb8MMk&feature=related

    misschien inspirerend?

    .Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  3. je mag trouwens wel meer spreken met de kleur. Bij die paarse is dat goed gelukt, omdat daar een kleur duidelijk naar voren komt die de sfeer bepaalt. Maar als je naar die met kleur kijkt helemaal onderin, dan zegt dat kleur niet zoveel. Er komt geen pakkende sfeer naar voren. Soms hoef je echt alleen maar een color overlay over zo een grayscale van je te gooien om de sfeer verder te verduidelijken (dat is natuurlijk wel ubergrof, maar als je toch in een schetsmatige fase zit..)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. tssss, om ze blij te maken. ze hadden wel gelijk hoor. Kleur is belangrijk bij sfeerimpressies. Contrast in het nachtelijke tafereel is veel te laag.

    Je moet jezelf veel harder pushen in de designschetsen. Natuur is weird weet je..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kleur is inderdaad belangrijk, maar values zijn belangrijker en die waren in deze fase niet verfijnd genoeg voor de resultaten die zij voor ogen hadden.

    BeantwoordenVerwijderen