zondag 22 maart 2009

S.E.P.H: slumdog millionaire



Na de uber film slumdog millionaire te hebben gezien moest ik gewoon een scene uit de film natekenen dus dat heb ik ook gedaan :P.
Vind het opzich wel mooi geworden alleen de omgeving kom ik niet helemaal uit.

4 opmerkingen:

  1. he, leuk dat je een scene hebt gebruikt.
    zit een goede sfeer in. De omgeving is inderdaad een beetje jammer.Het gebouw links valt er een beetje uit, qua kleur denk ik vooral en misschien is t zelfs wat te gedetailleerd. Rechts vind ik nog best goed gelukt, links is alleen n beetje jammer. Wat probeer je duidelijk te maken met dat witte op de grond? Is dat een weg, of water ofzo?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Sephie, ik had je al wat gezegd natuurlijk, maar het is een toffe plaat. Moet de film ook nog zien, maar dat komt wel goed :)

    Tis een tof aangezicht, maar het heeft wel een hoop hoofdruimte waardoor de aandacht en dus de focus wat kan wegzakken. Ook het scheiden van de achtergrond en voorgrond is af en toe wat onduidelijk.
    Maar, je gebruik van texture brushes is subtiel en gepast!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Er had wat minder lucht in gehoeven. Een film is immers ook niet zo hoog, een film is breedbeeld. De vogels hadden ook anders geplaatst kunnen worden om kijklijnen te vormen, maar vraag me niet hoe, ik ben er nog niet helemaal achter.

    Maar wel mad props ik vind het een dope plaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Yo sep (no pun intended)

    Je maakt je zorgen over dat gebouw en ik kan je nu wel gaan uitleggen hoe je ongeveer dat gebouw beter in de omgeving had kunnen plaatsen maar je kan het gebouw beter helemaal weg kunnen laten. Brushes goed gebruikt enz enz. Lucht mag idd minder. Mooi monochroom dat soort dingen. Ik denk dat als je deze tekening middels je reet eraf oefenen een paar niveaus hoger tilt je een plaat heb waarom ze je bij ca.org terecht je reet kussen. (en niet onterecht zoals zo vaak)

    BeantwoordenVerwijderen