dinsdag 10 maart 2009

S.E.P.H: erste zeichning hierr ja : masai


Hier een masai meisje, mijn eerste geslaagde portret en naar mijn mening mijn beste tekening tot nu toe.

Seph

4 opmerkingen:

  1. hey Joseph, wazzaaa!?

    Tof dat je er nu ook op zit!

    Ik neem dat je referentie hebt gebruikt voor deze? :) Ziet er goed uit! Leuk dat je altijd van die aparte culturen neemt als uitgangspunt.

    Ik zie vooral iets bij het oog, deze lijkt wel een beetje ingedeukt ahw. Daarnaast zijn haar oorbellen, de kleine witte puntjes erg scherp waardoor ze nogal in het oog springen.

    Daarnaast vind ik dat je texture brushes goed hebt toegepast op haar haar en kleding. Top!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Welkom bij de club jongeman. Dit is een prachtig strak portret, blouwe belichting is altijd ace op een donkere huid.

    Ik heb er weinig op aan te merken eigenlijk, ze is ook heerlijk zacht geintergreerd in de achtergrond, geeft het allemaal een beetje een surrealistiesch sfeertje. I like.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij is echt heeel goed gelukt! Je kleurgebruik is heel erg realistsch en doordat je een blauwe gloed gebruikt komt het alleen maar realistischer over. Want in gezichten zitten niet alleen maar verschillende tinten bruin, sommige mensen vergeten dat nog wel eens.
    Let alleen wel op het opschonen, er zijn wat slordigheidjes om het gezicht heen wat je niet volledig hebt weggegumt, das zonde!
    Coole signature trouwens ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind em goed seph. De kralen mag je iets meer definieren. Er mogen ook wat meer harde lijnen in het gezicht. Niet te veel! Goed een coole 'mood' neergezet. Volgende keer een interessantere pose (3/4 ofzo). En whatsup met de achtergrond?

    BeantwoordenVerwijderen