donderdag 19 maart 2009

Sonja: poster voor project medical

Hoi, dit is mijn poster die ik heb gemaakt voor project medical.

4 opmerkingen:

  1. Hey SOnja,

    Tja, dat over je project klinkt niet best. Hopelijk is het volgende project een stuk beter! Ik wilde in het begin ook allesbehalve een interaction project doen.

    Verder met de plaat. Ik vind hem heerlijk sfeervol, de warme gloed zit er goed in. Ook de compositie is goed over nagedacht, met een duidelijke voor- en achtergrond en natuurlijk het focuspunt door het plaatsen van de lichtbron.

    Maar, er zijn ook wat minpuntjes. Ten eerste, heb je ook nog een hogere resolutie? Dit is wel wat klein.

    Als belangrijkste vind ik dat het product zelf een beetje onduidelijk is uitgewerkt, het springt er niet uit. Het is een van de laatste dingen waar ik naar kijk, en dit is toch een promotieposter.

    En ja ja, je leus is een prachtig stukje rijmwerk ;) Lekker catchy!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hey Tom
    ja t was meer de bedoeling om de kijker naar de 'ontspannen' vrouw te laten kijken die met dat kussen bezig is. Je kijkt inderdaad wat meer naar haar gezicht dan naar haar handen.

    En over het project nog even. Ik vind het ontzettend jammer dat ik niet met game art aan de slag kon. Maar ik denk dat game art ook een vorm van interaction design is, dus aan de andere kant is het heel slim om game artist bezig te laten houden met interaction design.
    Daar heb ik zo even over lopen denken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het een beetje raar dat dit ziekenhuis geen plafont heeft, en dat niks eruit ziet als een ziekenhuis behalve dan dat stukje personeel.

    De compositie is wel goed, de kleur en de verzadiging daarvan enzo, het is wel een prekende plaat. Maar zoals ik net al aanwees, het lijkt alsof het allemaal maar een beetje in het niets staat, er is geen aanduiding van muur of plafont en dat geeft de plaat een beetje een ongemakkelijk gevoel.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. het is ook geen ziekenhuis. Het is een huiskamer. Het is het idee dat die oma in een omgeving zit waar ze zich thuis voelt, dr huiskamer dus. In die huiskamer zitten de doktoren en haar zieke man. Ze is dus uit die kille omgeving gehaald en in een rustige omgeving gezet waar ze dr rust kan nemen. Ik heb geen plafond gebruikt, omdat ik bovenin weinig detail wil hebben zodat daar gewoon puur tekst wil hebben. De rest is weinig bepaald, omdat het om de vrouw gaat in haar wereldje. Dus het is een keuze.

    BeantwoordenVerwijderen