maandag 30 maart 2009

erwt: USAT: TRANSFORM AND ROLLOUT!






















Gemaakt voor de open dag, voor bovenaan de trap naar de 1e verdieping.

Het is een drieluik van posters, gemaakt op precies op de borden te passen die daar zo bovenaan de trap preiken.

De middelste was helaas te klein geplot, maar dat gaat als het goed is opnieuw gebeuren, en als dat is gebeurd dan upload ik wel een foto ervan.

4 opmerkingen:

  1. jeej, ben blij dat ie opnieuw wordt afgedrukt, want t zou echt zonde zijn.

    Ik heb m zien hangen, en ik vind m erg cool. Ook in lijn met de stijl van t kmt. Ik vind de designs voor de studierichtingen cool :D maar dat had ik al gezegd.
    Maar volgende keer wat vroeger beginnen (niet alsof je het druk had ofzo:P), dan zou hij nog veel vetter kunnen worden, want dat kan je gewoon. Maar nog steeds issie hard.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey dude,

    Tja ik vind 'm gewoon vet! Voor iets wat je toch weer in een zeer korte tijd heb gedaan vind ik het concept en de bots cool uitgewerkt. De pinautomaat, de NES en de mac, hahaha prachtige ideeen voor stereotypen van de opleidingen.

    Natuurlijk is het een haastklusje geweest en dat zie je aan sommige delen van de afwerking, maar dan nog; KIE KUCH KUCH KUCH KUCH (transform geluidje)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hij was echt rampzalig geprint ouwe! Je kan zien dat het een haastklus is ik wete dat je veel betere designs had kunnen maken met meer tijd. Sterotypen zijn cliché maar dit is een beetje saai, misschien hadden het bad-assere bots kunnen worden met in de tweede instantie het besef dat ze uit game/automaat/moeder onderdelen opgebouwd waren.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vet, heb 'm gezien met m'n toelating vorige week. Haalde even de zenuwen weg...

    BeantwoordenVerwijderen